TOTEUTAMME RESPONSIIVISET

VERKKOKAUPAT

VERKKOKAUPPA TÄNÄÄN

Verkkokaupankäynti on lisääntynyt Suomessa hurjasti viime vuosina. Kilpailu on kovaa ja myös ulkomaalaiset kaupat ovat saaneet jalansijaa suomalaisten verkkokauppojen rinnalla. Nykyisessä alati kiihtyvässä kilpailutilanteessa pärjätäkseen on verkkokauppiaiden vahvistettava ennestään omia menestystekijöitään, mutta muistaa markkinointi ja kehitystyö jatkossakin. Hyvin rakennettu kokonaisvaltainen asiakaskokemus on jo itsessään tehokasta markkinointia! Me autamme sinua luomaan parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen asiakkaillesi! Siksi olemme valinneet verkkokauppa-alustavaihtoehdoiksi suositun suomalaisen ohjelmiston, Vilkkaan ja kansainvälisen Shopifyn.

Shopify on suosittu kansainvälinen verkkokauppa-alusta, joka sopii erityisesti tyylikästä ja modernia ulkoasua arvostavalle verkkokaupalle. Shopify on verkkokauppa-alustana edullinen ja monipuolinen, sekä hyvin helppokäyttöinen, vaikka onkin englanninkielinen. Shopifylla on myös tehokkaat analysointityökalut, joiden avulla voit helposti seurata ja kasvattaa myyntiäsi.

Vilkas on monipuolinen verkkokauppa-alusta, joka taipuu monenlaisen verkkokaupan rakentamiseen. Vilkas on kotimaisille käyttäjille rakennettu alusta, jonka taustalla on suosittu kansainvälinen verkkokauppaohjelma ePages...

PALVELUMME SISÄLTÄÄ

Responsiivinen verkkokauppa

Kaikki toteuttamamme verkkokaupat ovat responsiivisia!

Tavoite- ja tarvekartoitus

Kartoitamme, mitkä ovat tavoitteenne ja toiveet verkkokaupan suhteen

Kilpailija-analyysi

Jotta voit erottua tärkeimmistä kilpailijoistasi, täytyy tietää mitä he tarjoavat. 

 

Domainin rekisteröinti

Domain voi olla esimerkiksi muotoa: www.verkkokaupannimi.fi/net/com.

Ulkoasun suunnittelu

Ulkoasuehdotelma laaditaan toiveidenne mukaisesti.

Valmiin sisällön syöttäminen

Tuotteet ja muu sisältö lisätään verkkokauppaan

Testiostot

Testiostoilla varmistetaan, että verkkokauppa toimii saumattomasti.

Käytön opastus

Lopuksi teidät perehdytetään verkkokaupan hallinnointiin.